2019-05-05 239 浏览
又黎啦,依家差唔多两星期就黎食一次 因为真系好好食,每次同我黎食既朋友,都会再返黎食。今次试左新野! 口水鸡!# 云南酸菜米线 # ***** * 6/10唔算得别好食,酸菜唔系爽口脆𠮶一种,而米线亦唔够烟un,唔够口感,但系叫左BB辣佢真系无乜辣,系好事 (因为其他食物叫左小辣)。花生够脆系可取之处。# 水晶粉 # ***** * 6/10个汤底同个云南酸菜米线既差不多,无乜太大分别,水晶粉即系红薯粉,都系唔够烟un,煮得可能太熟。无甚特别。# 口水鸡 # ***** *** 7/10口水鸡好嫩滑,系鸡肶位,好香,小辣其实唔太辣,好味。如果口水鸡上面加啲炸花生仲正。下次都系会嗌返我地最钟意既鸭舌同埋生肠! 话唔定过两星期又黎食啦!

# 云南酸菜米线 # ***** * 6/10

云南酸菜米线