2015-09-03 11794 浏览
妈妈大生日佢话要食自助餐当然要就晒她啦!原来6位以上有生日蛋糕奉送, 正合我们的需要唔驶烦有埋蛋糕切。一入去餐厅就见到黑白色的朱古力喷泉, 仲有彩色的Macroon有6款味道潻!另一边的海鲜盆 首选当然当然要有生蚝,佢哋有两款, 美国肥美,样子吸引但原来很溜, 纽西兰需细小但更鲜甜爽脆、长蟹脚长长的不廋不咸有鲜甜感, 又不顾寒不停有refill值的一赞仲有龙虾仔, 海虾、仲有少见的冻蚬尼D就一般般都可以试吓。刺身三文鱼肥美好好味要几多都比,带子, 每人一粒牡丹虾一只呑拿鱼、八爪鱼无试到.热盘法国焗田螺 - 一般清蒸比目鱼亚妈大赞好好好滑滑滑好味,韩式牛肉㶽少少SPICY, D牛肉好淋, 年糕都淋, 同泡菜一起煮味道有惊喜都唔错煎鹅肝好肥, 要几多都比, 不过唔食得太多Cup Cake好睇唔好食系正常绿茶红豆卷至难食经典芝士饼& 榴莲芝士饼又香又滑仲有榴莲飘香, 香滑牛奶布甸, 木糠布甸 Movenpick Ice Cream, 都不容错过值得再去!

另一边的海鲜盆
首选当然当然要有生蚝,佢哋有两款,
美国肥美,样子吸引但原来很溜,

仲有龙虾仔, 海虾、仲有少见的冻蚬尼D就一般般都可以试吓。

刺身
三文鱼肥美好好味要几多都比,
带子, 每人一粒
牡丹虾一只
呑拿鱼、八爪鱼无试到.

热盘
法国焗田螺 - 一般

清蒸比目鱼
亚妈大赞好好好滑滑滑好味,

韩式牛肉㶽

煎鹅肝
好肥, 要几多都比, 不过唔食得太多

Cup Cake
好睇唔好食系正常