2022-03-27 53 浏览
好正啊🌶🌶🌶辣得好过瘾🤩中意食辣既人一定要嚟挑战,辣到任君选择,可以有唔辣加到💣爆爆爆辣,我简咗中辣,都已经有感觉,完全唔敢想像💣爆爆爆辣会点🤣最重点系平民价又够大份💯蟹籽沙律🥗 $48满满的一大盒,除咗有蟹籽,仲有粟米同带子裙边,捞埋爽脆嘅青瓜沙律,好清新👍🏻用嚟解辣就最好🤣爆多蟹籽冷面 $40佢仲有极多芫荽版,啱哂钟意食荽嘅人,可惜我唔系😂蟹籽铺满成盒冷面,多得有点儿过分,爆多蟹籽并不是浪得虚名!爆辣炒饭 $48炒饭粒粒分明,唔会有油淋淋,加埋洋葱一齐炒,再加少少辣🌶非常香口!唔钟意食饭可以转炒乌冬赛螃蟹杯面 $38我真系未见过咁大杯嘅杯面,分量多到完全冇空位,配料仲有赛螃蟹、西兰花🥦粟米🌽青瓜同蟹柳,边有杯面咁足料㗎!爆辣鸡软骨 $38呢个用嚟配啤酒🍻简直系绝配,够香口好惹味,仲要辣辣地,饮酒唔少得佢!经典袋装冷面 $18冇错!只系$18有三款𩠌加面,抵到不得了,仲有辣度可选择,虽然平但份量都系唔少嫁!性价比非常高👍🏻爆辣油生蒜 $25如果你食完觉得佢哋嘅出品好味,可以买呢一个生蒜油返屋企自用,用嚟煮𩠌方便又好味😋原来佢哋仲可以叫到会,疫情过后可以开party的话,我一定系选择佢

蟹籽沙律🥗 $48

爆多蟹籽冷面 $40

爆辣炒饭 $48

赛螃蟹杯面 $38

爆辣鸡软骨 $38

经典袋装冷面 $18

爆辣油生蒜 $25

原来佢哋仲可以叫到会,疫情过后可以开party的话,我一定系选择佢!搞一个爆菊花派对🎉
蟹子沙律
爆多蟹籽冷面