2017-06-25 3026 浏览
讲真 系附近住 想打边炉任食 我谂依间系一个好既选择 价钱唔算太贵 食物不过不失 可以接受,今晚都食左几多野牛肉 (任食)叫左5次 食次食哟牛肉几好 唔会太肥 又有牛肉既香味猪肉(一坐坐低送黎果碟 叫佢收走冇收 唯有食)劲劲劲肥 哟肥既部分仲多过肉 我食一旧 即反胃想呕(我唔食得太肥既野 唔系会反胃 唔知你地会唔会) 之後我食都冇食过 依家谂起都想呕 仲要整到汤底劲「so」讲起汤底 佢得二款 蕃茄/三文鱼金菇、鸡脾菇、冬菇 正正常常冇特别 但个冬菇食落好食呀萝卜 本身系甜既好食 唯一有缺点系吾知点解仲有层皮 食开嗰哟都系批晒皮架 层皮咬开 冇食山根 「6」落少少 入左咪好好食其他食物唔一一讲啦 因为冇话特别好食/难食 京食果到多左个炒蟹 我冇食呀 所以比唔到评论乳酪雪糕 今次既真系乳酪雪糕 食左三次 好好食 够冻又够味 唔加配料都好食 会再食可能系因为个雪糕 哈哈(以上系个人意见)

讲起汤底 佢得二款 蕃茄/三文鱼

金菇、鸡脾菇、冬菇 正正常常冇特别 但个冬菇食落好食呀

山根 「6」落少少 入左咪好好食

(以上系个人意见)