2020-11-15 95 浏览
Crispy Crepe breakfast + Sweet Homemade Waffle $189呢间餐厅bookmark左好耐,上次黎到店主话当日只做外卖,今次终於可以一试喇~呢间餐厅虽然选择真系唔多,多数都系all day同waffle。All day想特别赞下条肠仔,系芝士肠黎既,好juicy好拉丝。至於waffle就简左banana chocolate果个,睇样就知好打卡able喇xdd,份量都好足,香蕉廿几片再加大大个既朱古力雪糕好抵食。咖啡就嗌左杯Macchiato($32),觉得啲奶泡落得有啲多,正常系一茶匙牛奶落上espresso既上面,但呢杯差唔多1:1,呢个位有少少扣分。