餐厅: 享慢煮意 (The ONE)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2024-04-26 581 浏览
其实呢度系第二次帮衬,上次嚟系午餐,今次「餐厅周」晚餐套餐$298pp,个人认为好抵食、又好好食😋餐厅位处The One 6/F嘅一个角落位(电梯一上对住),星期五、六晩上8点后会有歌手现埸唱歌🎤感觉好正😊歌手抱住结他🎸自弹自唱之余,亦会与现场食客互动交流下👍🏻如果钟意食牛角酥嘅朋友,呢度真系好啱,不过要小心食到成手都系,我就系𠮶个😆迎宾饮料可提供无酒精选择我哋拣咗一杯Prosecco气酒🍸一杯杂锦果汁焦糖法国鸭肝酱鸭肝酱以焦糖炖制形式,梗系冇得输😅爆酱蟹羔泡芙 蟹羔真系多到流晒出嚟,好鲜味😄招牌龙虾汤流心牛角包其实将成个龙虾汤包晒系个饱入面,一搣开,即刻流晒汤汁出嚟,而个饱因为索晒啲汤,所以特别好食😋😋😋经典凯撒沙律🥗招牌龙虾汁蟹肉伊面呢个蟹肉伊面,好足料,本身伊面已经好食,再加咁多蟹肉,超满足👍🏻👍🏻👍🏻手工蛋挞皮 威灵顿牛柳(8安士)(+$38)呢个要额外加钱,但系比较失望,成件事做唔到「威灵顿」嘅效果😅爆馅开心果流心牛角包 亦系馅料流晒出嚟😅开心果嘅果仁及甜味👍🏻特浓牛奶软雪糕牛角包将牛角酥切开,放入牛奶雪糕,做成甜筒嘅样,讨喜😍牛奶雪糕亦够香浓😋😋

迎宾饮料
可提供无酒精选择
我哋拣咗一杯Prosecco气酒🍸一杯杂锦果汁

焦糖法国鸭肝酱
鸭肝酱以焦糖炖制形式,梗系冇得输😅

爆酱蟹羔泡芙
蟹羔真系多到流晒出嚟,好鲜味😄

招牌龙虾汤流心牛角包

经典凯撒沙律🥗

招牌龙虾汁蟹肉伊面

手工蛋挞皮 威灵顿牛柳(8安士)(+$38)

爆馅开心果流心牛角包
亦系馅料流晒出嚟😅开心果嘅果仁及甜味👍🏻