2020-10-27 343 浏览
想坐低叹个下午茶⛅️ 二话不说就谂到Beans😍 出名长龙既佢因为环境Chill得黎 甜点同饮品都好出色😚 ⭐️ 70% Lindt Dark Chocolate Lava Cake 🍫虽然份量不大 但系心太软一切开真系好流心🖤慢慢流出黎好满足💔70%既朱古力 浓得黎带一点苦 沟埋云呢拿雪糕🍦一硬一软 一冻🧊一热🔥 一甜一苦 Perfect Balance⭐️ Green Tea Combo 🍵无Expect 咁大份 😨 抹茶控一定要试 💚 Presentation 好靓 有干冰既烟雾飘下飘下咁💨 Vanilla Matcha Ball 🤍配埋红豆同Mochi 食🍡 好有日式感觉🇯🇵 抹茶白朱古力版既流心蛋糕🍰同样好Rich 😋 但系可能茶味唔够浓 甜味比较腻😅⭐️ Rose Latte 🌹咖啡卖相都好靓但味道唔太浓☕️ 玫瑰味淡淡地唔难入口🌸⭐️ Creme Brulee Latte 🍯同样地比较甜 🥰 但系焦糖味好香💛今次既唯一美中不足系Waiter 服务麻麻地👩🏻‍💼叫左几次都漏左野 希望可以改善啦💙

⭐️ Green Tea Combo 🍵

⭐️ Rose Latte 🌹