2013-06-17 631 浏览
相约2位朋友在屯门相聚, 睇左一轮OPENRICE, 好快就选定依间印度餐厅作为聚会地点.一坐底, 野食都未点, 店员即送上薯波(免费), 另外再加2碟唔同既酱汁~感觉好好呢!! (虽然唔算好好食, 但看在免费的份上...)之后我同朋友(共3人) 点左一个2人餐另外加多个特色鸡.2人餐入面包左汤, 汽水, 鸡块(chicken tikka), 2个咖哩类主菜(我地选左羊[+$5]同牛利), 蒜茸椰菜, 另外包饭同烤饼首先上既系鸡汤同汽水, 只系一般鸡汤~唔太特别~之后就系各款主食:咖哩羊/牛利 - 佢地d咖哩整得几好, 配饭同烤饼都好正(顺带一提, 佢地d饭同包都烤饼都几大份~够晒3个人分, 赞!) d羊都几有羊味~2样水准都算唔错特色鸡 - 从餐牌上既description得知, 佢地系主要用蕃茄煮~应该仲有其他香料~食落感觉几特别~最重要系味道真系几好~无叫错鸡块 - 就系一般炸鸡, 几惹味~但朋友觉得好鞋, 我觉得可以接受蒜茸椰菜 - 好香蒜头味~虽然油左d~但有时为左味道真系要取舍~最后食左咁多野, 埋单都系~$200, 好抵~我地3个食到饱晒呢~依个价钱, 依个质数~绝对有下

之后我同朋友(共3人) 点左一个2人餐另外加多个特色鸡.

首先上既系鸡汤同汽水, 只系一般鸡汤~唔太特别~
之后就系各款主食:

最后食左咁多野, 埋单都系~$200, 好抵~我地3个食到饱晒呢~依个价钱, 依个质数~绝对有下次!!