四宝食堂 (北角).呢间系我俩真系平日都常吃嘅饭堂,平时食开嘅系铜锣湾分店,今日离开炮台山呢边,点知发现原来个餐牌铜锣湾系有分别!.▪️黑酱胡椒粉丝大虾煲▪️.呢个绝对需要推介大家去试,三大只大虾好似宝物咁埋系粉丝底,粉丝非常之入味,干身,胡椒味浓郁。绝对比好多大酒楼嘅粉丝煲好食😋 .▪️纽西兰牛扒炒蛋菠萝油▪️.又系惊喜食物,呢到绝对系性价比之王,纽西兰牛扒好嫩口,呢到嘅炒蛋好滑,菠萝包同牛油分开上,牛油🧈有冰底,保持冰涷,再夹入热辣辣嘅菠萝包入面,一定要尽快享用🥰.▪️酥皮蛋挞 热奶茶▪️.又系香港美食代表之一酥皮蛋挞,蛋挞唔算好热唔系啱啱出炉,不过金黄色嘅蛋仍然好香,微甜,再饮啖醇厚嘅热奶茶,好有满足感!.▪️柠檬梳打多多▪️.柠檬多多大家就饮得多,加埋梳打真系比较少,如果大家想饮有气又开胃嘅饮品,呢个不错!—————————————————————-环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.📌 四宝食堂 (北角)北角电气道258号华凯大厦地下C&D号舖
四宝食堂 (北角)

▪️黑酱胡椒粉丝大虾煲▪️
呢个绝对需要推介大家去试,三大只大虾好似宝物咁埋系粉丝底,

▪️纽西兰牛扒炒蛋菠萝油▪️

又系惊喜食物,呢到绝对系性价比之王,纽西兰牛扒好嫩口,

▪️酥皮蛋挞 热奶茶▪️

▪️柠檬梳打多多▪️
—————————————————————-
环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
价钱:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
📌 四宝食堂 (北角)
北角电气道258号华凯大厦地下C&D号舖