2015-09-16 812 浏览
"娜多"开左咁耐, 经过门口几次都系第一次入去食, 原因系之前见餐牌系西式同意粉类为主, 几次同行者都话兴趣不大, 今次经过门口见多左个台式雪糕吐司砖的大牌, 再睇下佢餐牌, 有埋果茶, 好似 teawood wor .......等左一阵就有位,  佢餐牌除左晚餐 set 外, 仲有其他意粉 / 焗饭类, Pizza 等....我又发现佢有几款饭/意粉类配个焗薯及跟份小食, 觉得唔错, 一set 有几样唔同味道嘅野食唔使咁闷, 再加 $15 有埋汤同餐包, 连餐饮一杯 餐汤及餐包 +$15选了忌廉汤 - 之前睇过食评话呢D嘅汤好饮, 但我呢碗饮落觉得很奶水味, 不够香浓, 茶餐厅的西汤味道, 失望餐包 - 也像是茶餐厅餐包, 没有面包香味, 仲冻冻地  吉列猪扒饭 set $68主食 : 吉列猪扒饭 - 饭底系珍珠米, 配上日式咖哩汁, 汁的份量唔算多, 带甜不辣, 吉列炸得香口, 够干身不油腻, 可是猪扒腌得唔入味, 太淡喇 配菜: 吞拿鱼焗薯 - 焗薯放上一pat 罐头吞拿鱼蓉, 再加芝士片焗至金黄, 正常味道配菜: 烧猪助骨 - 佢好似有5样野拣, 例如吉列鱼柳, 脆炸单骨鸡
.......

餐汤及餐包 +$15

餐包 - 也像是茶餐厅餐包, 没有面包香味, 仲冻冻地
吉列猪扒饭 set $68

配菜: 烧猪助骨 - 佢好似有5样野拣, 例如吉列鱼柳, 脆炸单骨鸡 等等 ; 我拣左最爱的猪助骨, 有2支骨, 猪肋骨酱汁香浓入味, 肉质松软, juicy, 好食

配菜: 还配上少许碎蛋沙律菜, 不错, 可中和一下肠胃
热情果茶 - 味道清香, 不太甜, 还有很多鲜果呢
原价 $38 现在免费升级, 好抵
餐厅正在举办活动, 只要装她们的 app, 再依指示拍摄台上 Logo 及上传, 餐饮即可免费升级为果茶, 我当然玩左啦 ^^

见食评话服务差, 我当日又唔觉, D侍应都好有礼貌答, 系叫拎水要叫2, 3次先有人拎黎, 其他都OK ar, 系我好彩定改善左呢 ?

2015-09-12
等候时间
5 分钟 (堂食)