2020-07-03 735 浏览
每次去昵到食嘢既時間都係自己一個人食,成日同朋友講話呢到既乳鴿好正,今次就啱朋友放假就帶佢嚟食,食完朋友又係讚口不絶⋯⋯👍👍雖然今次去食乳鴒加咗價,由28元➕至38元,但都覺得一樣抵食—————————————由佢開張一直有幫襯,間中就會嚟食下,次次我去食既時間都係食午餐,今次就假期可以帶朋友一嚐,佢問我點解成日嚟食既原因,食完佢自己都話正,就係咁既原因😂😂👍👍😋😋—————————————🔷即炸乳鸽——-隨了熱辣辣之外,又夠香又夠脆,肉嫩皮脆,香口好味,每次去都必吃。————————————-🔶鮑魚花膠麵——-認真抵食,滿滿的鮑魚花膠,而且質素也不差,鮑魚雖然較細隻,但想想價錢,只係68元正,又花膠、又鮑魚⋯⋯人哋都要燈油火蠟人工,所以我覺得價錢合理。————————————🔷牛腩麵——-朋友好鍾意食牛,所以一定不會放過🤣🤣牛腩夠腍入味⋯⋯———————————-🔶生菜鯪魚球粥———-魚係我至愛,(包括唔係魚既鮑魚一樣係我嘅至愛🤣)鯪魚球彈牙魚味及果皮味夠香,粥底夠綿夠味,就是好味😋——————————🔷炸魚🐟皮——-鬆脆鬆化,入口即溶的感覺⋯⋯😋😋——————————-🔶蒜茸雞翼—

—————————————
—————————————

————————————-

————————————

———————————-
鯪魚球彈牙魚味及果皮味夠香,粥底夠綿夠味,就是好味😋

——————————
🔷炸魚🐟皮——-鬆脆鬆化,入口即溶的感覺⋯⋯😋😋

——————————-
🔶蒜茸雞翼——-每樣炸物都係即炸,皮脆肉嫩熱辣辣👍👍👍👍👍

———————————
🔷咖啡——-又是一杯美味的☕️

———————————-
服務是我每次去,必讚👍👍