2020-10-13 417 浏览
话说本人好中意用同一张信用卡签账, 贪佢有得自选回赠, 今次嘅回赠就系呢间地铁沿线都会有嘅西树泡芙, 因为平日本人都唔多特别入地铁闸口前买野食, 加上最近疫情影响更加唔会有想买嘅念头, 但因为有现金券就破例买黎试下我买呢个系芒果乳酪泡芙, 个泡芙其实都几细个, 得半只手掌咁大, 外层比较硬身, 可能放得耐所以有少少干水, 不过底层嘅蜂窝都好软熟, 而且好有牛油味, 泡芙中间夹左几粒芒果, 好嘅系芒果粒大粒又算多汁而且冇糖水包裹住, 但都几酸, 再配上本身带酸味嘅芒果乳酪就更突出, 不过酸味都唔差, 以小食来讲反而食完唔会有太大负担, 不过本身期待乳酪冰冻但结果只系室温偏冻少少就有dd 失望, 都可能系本人攞左行左一阵先食所以先影响到温度所以下次都系食番呢个品牌嘅朱古力泡芙最后, 呢个泡芙盛惠$27, 都几贵, 但间唔时食一个都ok 嘅, 不过最近疫情就唔多方便了
话说本人好中意用同一张信用卡
所以下次都系食番呢个品牌嘅朱古力泡芙