2006-11-01
見網友比莊園咁多個笑面, 就去一去試下啦!!! 間餐廳比較舊, 但食物都算唔錯!!一去到問侍應哥哥有冇餐, 因為2個人始終叫唔到好多o野, 佢推介"綜合燒", 有牛, 豬, 雞, 蝦同魷魚, 朋友仔想食羊, 問佢改得唔得, 佢話冇問題, 於是我地要羊唔要蝦..哇~~ 等了一陣, 一下子14 碟前菜送到你面前, 冇錯, 係14 碟呀!! 一d 都唔孤寒喎, d 前菜都好好食呀!!! 免費o既前菜有咁好質素, 抵讚!!到韓燒料o黎喇, 賣相一般, 咁多樣牛最入味, 魷魚都彈牙, 雞都好味, 唔駛點汁已經夠味喇.. 而豬就麻麻, 比較鞋口同冇咩味(朋友仔話羊都係麻麻), 餐仲送埋湯同飯, 湯一般味精水, 而飯就夠軟綿綿, 撈埋d 韓燒一齊食冇得頂!!呢間都算唔錯啦, 又唔係太貴, 坐我地旁邊有一對韓國人, 佢地只係叫左牛肉同埋一d 生菜, 用生菜包住飯同牛肉一大啖咁食, 唔知呢d 係咪韓國食法呢? hee!