留左一個鐘 lunch, 得番5分鐘,跟本食吾到。之後等到1:55分,佢拎住碗野同我講,而家整好,跟住我話,我在10分鐘前已經叫取消,我而家吾要,5分鐘,我點食????5分鐘lunch,第一下次,仲要而家火都黎
今日原先諗住入元朗yoho mall行街,同埋之後下午2:00趕時間有事,就在1:00搵野食,到左1:10,見到有間韓國餐廳,入面無咩人食,諗住好快,就入左去,之後立即叫野食,我坐個到除左格理有枱客之外,後面係無人坐。其他個D已經食緊,咁應該好快整完我個個啦,但是吾無law, 等到1:30,我立即問點解我仲未有

????佢就望下我,之後走左,好無禮貌

,仲跟住話,入面得一個爐。但是我後面本身係人坐既,之後都full哂,仲食緊我叫既野,我就再問多次,點解我後面本身無人坐,仲係我叫先,我無得食,反而人地就食先

????佢就再答我,由於而家繁忙時間,所以無咁快。黑人真,討厭。我入黎個時,跟本就無咩客坐,而且個個都食緊,我吹左兩次單,兩次都有藉口。跟住我話,咁取消,吾要,已經無時間,D員工吾踩人

,我已經番

赞好