2018-08-19 245 浏览
每次續元氣會員都拎到一次75折既禮卷👏,所以今日睇完戲,諗住近近地,約埋屋企人一齊去食,去到人好多,好彩用左佢地個app,拎左籌先,就到時亦會打泥提醒😊,入到去比起ㄧ般回轉壽司,呢間用電子點餐再用火車送到面前,我知道呢個服務已經出左好耐,但每次去都覺得好新奇,亦減低落錯單既機會🙈.點餐方面食物既選項相對比較少,亦有唔少的選項暫停供應,有少少失望,但都不過不失,店家亦做好分類,好讓客人容易選擇食品,圖片亦清楚顯示ㄧ客的份量,點餐亦有上限,可以減少因眼闊肚窄,而做成的浪費👍.點完餐確認了,就可以静待火車既來臨,叫得太多唔記得點左咩,都可以在點餐記錄睇番,想要職員協助,亦可在點餐機上點擊職員協助,輕鬆尋求協助😬食物方面,有迷你丼,但真的只有小孩份量,我最中意都係芝士煙肉烏冬又好食又飽肚😋,而壽司就正常水準,甜品芝士蛋糕,比想像中少,但亦可以.最後俾錢先發現禮卷只有1至4可用😑,算啦!只怪自己無睇清楚🤦🏽‍♀,就當俾多次機會自己食元氣啦🙈
去都覺得好新奇,亦減低落錯單既機會🙈.