餐厅: 渝痴漁醉
资讯:

📌渝痴渝醉 - 铜锣湾金百利🗓(24/7) 星期日 ⏰下午2:30左右💈特式:呢间渝痴渝醉其实好多Youtuber都有介绍过,佢最大既特点跟有一个,就系...平,任饮任食只系$88/1个人。🥩🍖🍗🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱食物:一开始可以拣鸡煲定烤鱼,之后都系千篇一律咁打边炉。麻辣烤鱼 - 我食过呢间2~3次,都系选择食烤鱼,可能因为我对鸡煲有比较高既要求,惊有太大失望。讲返佢个烤鱼先,唔可以话好好食,但起码做到唔腥/无鱼鳞,我埋单先系$176,呢个价钱系出面想食到一整条烤鱼应该都几困难,佢仲包埋任食火锅配料同任饮,你仲可以有咩要求?火锅配料 - 有肥牛/猪腩片/鸡件/猪红/猪皮/各种丸类/各类蔬菜及菇类,质素应该系最差个只酒楼火锅个d质素,不提也罢。☕️🍵🥤🧋🍺🍷🥃🍹🧉🍾🍶🥛饮品 - 佢有普通罐装汽水/茶等等,值得一题系佢啤酒系有喜力都任饮。🍽环境:我只可以用差嚟形容,d枱细到放左个炉加两份碗筷,两罐野饮就咩都摆唔到咁滞,枱与枱之间又窄,环境又嘈,通风又唔好,头顶部冷气出风轰轰声,好似想爆炸咁。🤵🏻🤵🏻‍♀️🤵🏻‍♂️服务:因为大部份嘢都系自己做,所以都冇咩服务可言,但收碟之类就一定唔会主动
📌渝痴渝醉 - 铜锣湾金百利
🗓(24/7) 星期日 ⏰下午2:30左右

🥩🍖🍗🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱
食物:一开始可以拣鸡煲定烤鱼,之后都系千篇一律咁打边炉。

☕️🍵🥤🧋🍺🍷🥃🍹🧉🍾🍶🥛

🤵🏻🤵🏻‍♀️🤵🏻‍♂️服务:因为大部份嘢都系自己做,所以都冇咩服务可言,但收碟之类就一定唔会主动,唔叫唔做。

💰💸价钱:2个人埋单只系$176,仲要系任饮任食,如果想食得悭又唔太介意环境同质素既朋友都可以去食下。

🐲💬总结:只可讲佢咁既价钱已经赢晒,其他缺点都会比佢个价钱说服左,例如d火锅料唔好食就会即刻谂,咁既价钱你想点吖.......
麻辣烤鱼
2022-07-24