2023-03-29 32 浏览
今日去開 太子始創中心買少少野,順便係附近搵下有咩食買D嘢食返鋪頭,行經花園街果頭就係新世紀廣場天橋一落弼街個位就見到一間新開嘅壽司鋪除咗外賣呢度仲有提供位置可以立食。Menu有好多選擇,係Menus自己揀好 ✔️ 想要D 咩壽司/ 刺身落單(如果有選擇困難症嘅可以試吓佢哋個 雜錦角切魚生丼 或者壽司盛盒拼盤)全部即叫即做,落完order可以好似omakase 咁睇住師傅係你面前整🤗今日太開心我想食好D奬勵下自己🥳點左幾款刺身:甘海老、帆立貝、鱆紅魚同埋壽司: 三文魚腩、魷魚、海膽魷魚、劍魚腩、黑松露鱆紅魚、香蔥拖羅蓉軍艦、玉子(玉子壽司特別點比老公,佢好鍾意食玉子)🌟刺身全部都好靚好新鮮,個帆立貝好大片又鮮甜,鱆紅魚爽口鮮美👍🏻,甘海老🦐我連蝦頭都想食埋😂🌟壽司我自己最推介係: 💫黑松露鱆紅魚壽司:我估唔到黑松露配呢啲鮮魚刺身原來係可以咁夾咁好味😚💫海膽魷魚壽司: 我一向係超鍾意食魷魚,仲要加埋個海膽份量都唔少,一次過滿足晒💕呢間壽司店真係唔錯,食材新鮮,價錢又合理我仲見佢哋而家做緊優惠 雜錦角切魚生丼 $43 好抵食,我下次要再去買先得☺️

除咗外賣呢度仲有提供位置可以立食。

今日太開心我想食好D奬勵下自己🥳
點左幾款刺身:甘海老、帆立貝、鱆紅魚
(玉子壽司特別點比老公,佢好鍾意食玉子)

🌟壽司我自己最推介係:

呢間壽司店真係唔錯,食材新鮮,價錢又合理

2023-03-29
外卖自取