2018-09-05 1129 浏览
我间唔中会好想食印度菜,之前实习发现公司附近有间评价唔错既印度餐厅😳午饭时间三个堂食位爆满,不过佢出面有张细台仔,所以同朋友决定企系街边立食,我最兴就系无视世人眼光做埋呢啲麻甩嘢😎🤘🏻👁‍🗨 Chicken Tikka Masala + Samosas + Drink💲68 (Combo Set)拣左盒Chicken Tikka Masala,前菜有青瓜同青红椒,带点微酸既酱汁,感觉够晒清新🤓至于咖喱,都系以香料为重,入口有芫茜味,而且系我接受到既少辣,内藏两旧嫩滑既烧鸡件🐥长条白饭,粒粒分明,捞埋个浓郁惹味既咖喱汁,好轻松就清晒🍚Samosas系类似咖哩角既小食,食落脆身但唔油腻,入面有辣辣地既薯仔粒同薯蓉,又系香口之选🥠🔛 整体评分(7.5/10)

Chicken Tikka Masala + Samosas + Drink  (Combo  Set)

🔛 整体评分(7.5/10)