2019-03-30 137 浏览
食印度咖哩食上瘾 家姐食过呢间觉得唔错 最特别系有个套餐有多款咖喱 就算得两个人去 都可以试到多款唔同咖哩 所以今次就去试下啦炸鸡串 Chicken lollypop即叫即炸好热好脆 炸皮好薄 外面唔油 但系咬落去鸡油就岀哂黎 一啲都唔干 仲可以点中间辣辣地既酱 好惹味好邪恶 特色热门套餐 Anjapper popular meal🥘数数 原来都有十兜 有多款咖哩 有啲有番茄味酸酸甜甜 有啲就重薯味 有啲稀啲好似汤咁 每款都有小小唔同 都重香料味 不过认真 边兜系边只咖哩我就真系分唔岀啦佢仲有前菜 入面有啲煮到好冧既秋葵而最大呢兜仲有鸡肉 入味 肉质唔柴白色呢兜应该系甜品 椰奶好重奶香 仲有一条条同一粒粒西米 🍚佢饭既份量好多 上面仲有两款薄饼 两个人share都仲得 咖哩用唔哂仲可以用naan点芝士烤饼 Cheese naan新鲜热腾腾 厚身松软 食到中间先有芝士 如果多啲就好啦印度香料茶 Masala Tea比想像中细杯好多 好重香料味 顺口唔加糖都ok 我个人好钟意香料味所以觉得唔错 但系朋友就觉得唔系佢杯茶 所以好唔好饮都系见人见智环境比起食过既印度餐厅坐得舒服 食物感觉上

炸鸡串

炸鸡串 Chicken lollypop