2019-02-08 960 浏览
放假想远离一下城市 所以决定去南丫岛轻松悠闲地过一日 但由于太耐冇去 我地搭完船去索罟湾先发现 呢度得海鲜 冇咩地方闲逛休息 于是就唯有行山去榕树湾 就系榕树湾大街见到呢间餐厅啦💁🏻‍♀️本身我地打算坐露天位 吹住海风食野 好有feel咁 但系因为行完山好热 个日天气又好晒 最后都唯有坐返室内 但如果天气唔错既说应该都会好舒服!但室内环境都唔错 可能又因为冇咩人我地行完山都晏 所以黎到就已经食下午茶餐 因为见到有枱净左成碟意粉冇食就走左 所以冇嗌意粉 叫左其他两个set 两个都有跟餐野饮既第一个系fish and chips 鱼有两块 都几大块 又唔会话太重炸粉 鱼肉都重系滑既 薯条份量都算多💁🏻‍♀️第二个系西多士 佢一共有四个小砖 我中意咁样多过一大块 虽然肥啲 但会香啲💁🏻‍♀️佢系有三块包 𥚃面有两层花生酱 啖啖都有好多花生酱 唔错💁🏻‍♀️可能因为下午茶食 所以价钱都ok 冇话好贵💁🏻‍♀️

可能因为下午茶食 所以价钱都ok 冇话好贵💁🏻‍♀️