2019-01-29 3502 浏览
之前系网上已经见到呢间小店好吸睛的相片,今日黎开呢头做野,所以就黎试下呢个咁靓既早餐,俾自己有个Good morning!小店位于汕头街街尾,发觉行入呢条街好似去左外国咁,因为有好多唔同国家的食店,而且装修都几外国。同朋友大概早上10点左右去到,已经见到有不少人企系附近食紧或者等紧拎。Cocobowl($80),呢个用椰子壳盛载的早餐,内里有巴西莓加椰子水的蓉,水果有士多啤梨、蓝莓同香蕉,最顶层有南瓜子、脆麦片同埋椰子片。呢个组合比著平时我一定唔会食,因为我好少食香蕉的,但由于卖相太靓的关系,好快就食哂成碗了!巴西莓蓉食落感觉好似糊仔,唔会话甜到漏,岩哂早餐食,生果好新鲜鲜甜,店员提议我们可以加入点蜜糖,加了之后带有少少甜容易入口好多。Powerbowl(L)($79),这款是在巴西莓蓉加入蛋白粉,感觉会更饱!这款的水果是芒果、奇异果及香蕉,还有亚麻籽,岩哂想食健康D但又想饱肚D既男仔!朋友话食完呢碗早餐足足饱左成个下午!总括黎讲,价钱虽然贵左少少,但卖相完全吸引一个好少食健康早餐的人有意欲去食!而且非常适合影相呃like!有机会要再黎支持小店!

Cocobowl

Superbowl

2019-01-20
外卖自取
$80 (早餐)
Cocobowl
Superbowl