餐厅: Flint
优惠: 食饭都有得赚里数? 仲唔即刻订台?
条款及细则:
须受其他「亚洲万里通」条款及细则约束。
须受其他「亚洲万里通」条款及细则约束
2019-09-16 2681 浏览
JW万豪酒店主要系做自助餐为主,我个人比较细食,食自助餐就唔抵,但原来JW万豪酒店入边有间FLINT,有做set lunch,今日就去试试佢啦!佢嘅午餐系喺头盘同主菜,包一杯coffee or tea,我地两个人嗌左两个套餐加一份甜品,加上餐厅提供左餐包,都好够饱。杂菌面豉汤,入面有只流心蛋,几特别嘅一款汤,不过唔系好够热凯撒沙律,胜在够大份牛扒唔会煎过龙,够大份伊比利亚猪,个人觉得比牛扒出色,系限时供应嫁!荔枝Mousse Dessert

杂菌面豉汤,入面有只流心蛋,几特别嘅一款汤,不过唔系好够热

凯撒沙律,胜在够大份

牛扒唔会煎过龙,够大份

伊比利亚猪,个人觉得比牛扒出色,系限时供应嫁!

荔枝Mousse Dessert