2019-04-25 7363 浏览
朋友係岩岩開果日試過話好正,我番工咁近冇理由唔黎試下!我話哂都有睇 Ricky 既節目,點都要試下佢主理既菜式 🥰🥰同同事話黎,睇門口唔係好覺眼,佢係座新大廈地下入面,已見短龍,排左廿分鐘左右!終於可以入座,但我最想食既 粟米。真石班飯賣哂 😭 仲有連牛扒都賣哂...咁我食咩好呀 😱😱 最後我地都叫左 祥仔脆脆豬扒飯!前菜可以叫湯或沙律,我叫沙律同事叫湯,咁大家都可以試下 👍🏻👍🏻個沙律俾我想像中好很多,個羽衣甘藍撈左好多柚子味既醬汁,入面有紅椒同黃椒都係有燒熟,勁甜!你睇到個南瓜個樣都有處理過啦!個柚子醬汁好開胃,同埋唔會好似出面咁,只係表面有汁,呢道係撈到咁混 👍🏻個湯勁耐先上,睇黎係侍應唔記得?🧐 我飲左一啖,香茅味好重,同事問我覺得似似泰式湯 🤣 但羅宋湯好多料👍🏻上主菜喇,個脆脆豬扒堅脆,朋友問我覺覺得佢拿到佢怪怪,但我又唔覺,個外衣唔算厚,都仲好脆下,反而要投訴佢整爛牙肉既皮 🤣🤣 同埋乾左d飯底太多汁,好在真材實料 👍🏻 可以少汁就好喇 🤣

飯底太多汁,好在真材實料 👍🏻 可以少汁就好喇 🤣
2019-04-24