餐厅: 渝痴渔醉
资讯:

2021-09-12 2016 浏览
今日去铜锣湾shopping行完街已经晏昼 就睇吓附近有咩食啦见到呢间渝痴渝醉有下午放题 都只系$88位(2位)起咁抵食就俾佢吸引咗🤪.🌟烤鱼放题 ($88)午市嘅放题有四款 有鸡煲、烤鱼、肉骨茶煲、胡椒猪肚鸡煲🍲任选一款 而用餐时间就有90分钟.烤鱼可以选择麻辣或者酸辣做汤底今次我地就拣左小麻辣🌶锅入面预先放左一条鱼 都几大条🐟条鱼嘅外皮煎得香脆 相信系先走油再落汤所以一啲都唔会腥 鱼肉亦都好实净食完鱼之後仲可以无限追加火锅配料同啤酒汽水任饮😋.火锅配料有好多选择例如有肥牛、猪腩肉、各种肉丸、芝士肠、菜、菇、薯粉、宽粉等等肥牛同猪腩肉肥瘦适中 而且切到细细块可以食多啲🤤薯粉同宽粉吸晒啲辣汤仲好入味饮品都好多选择 例如啤酒🍺、汽水🥤同纸包饮品🧃啱晒我哋食辣野用黎解渴.🌟麻辣无骨凤爪 ($32)见到餐牌有好多选择 口痕嘅我地又叫多咗两碟试吓凤爪爽脆 而且仲有麻辣味 都几辣下.🌟孜然牛肉 ($88) 牛肉微微辣煮得好腍仲食到满满嘅孜然粉包住牛肉 够晒惹味.其实餐厅仲有其他午市嘅蒸饭、粉面套餐唔想食咁多嘅朋友都可以有放题以外嘅选择另外职员都好细心同有礼貌 呢个价钱真系好抵食😚
今日去铜锣湾shopping
行完街已经晏昼 就睇吓附近有咩食啦
见到呢间渝痴渝醉有下午放题 都只系$88位(2位)起
咁抵食就俾佢吸引咗🤪

🌟烤鱼放题 ($88)

午市嘅放题有四款
鸡煲、烤鱼、肉骨茶煲、胡椒猪肚鸡煲🍲
任选一款 而用餐时间就有90分钟

食完鱼之後仲可以无限追加火锅配料同啤酒汽水任饮😋

火锅配料有好多选择

肥牛同猪腩肉肥瘦适中 而且切到细细块可以食多啲🤤

薯粉同宽粉吸晒啲辣汤仲好入味

饮品都好多选择 例如啤酒🍺、汽水🥤同纸包饮品🧃
啱晒我哋食辣野用黎解渴
🌟麻辣无骨凤爪 ($32)

见到餐牌有好多选择 口痕嘅我地又叫多咗两碟试吓
凤爪爽脆 而且仲有麻辣味 都几辣下
🌟孜然牛肉 ($88)

牛肉微微辣煮得好腍
仲食到满满嘅孜然粉包住牛肉 够晒惹味

其实餐厅仲有其他午市嘅蒸饭、粉面套餐
唔想食咁多嘅朋友都可以有放题以外嘅选择
另外职员都好细心同有礼貌 呢个价钱真系好抵食😚