听日开始又冇晚市堂食所以今日( 9 Dec )食多一次午市放题满足下 ⋯⬇️佢嘅价格都唔平$248再加一埋单两个人都要$545、不过见到佢有炒蟹花胶锅等都算值回票价!⬇️12点开门入座可以食到三点、两个人佢都比张六人枱所以大把位放野。全部野都要自己用QR code落单,初时个网站都怪怪地而职员提议用 Wifi 会 Smooth 啲 ⋯ 啲职员态度都几好,同埋可能坐得近出菜附近收碟劲快、张枱大但经常 Keep 住冇乜吉碟喺枱,我估食放题最舒服系今次。⬇️中午一点之前都系得五六张枱有客食放题、但系一点半之后午市定食半价就突然好旺场,咁佢哋都几识得变通做生意 👍🏻 讲返个放题啲食物,基本上冇乜漏单但有啲菜式即造即烧的而且确要等但最后都会出现!我记得等最耐系牛舌、够热好食但系有少少太咸。⬇️花胶鸡锅好吸引两大旧花胶、下面啲鸡肉都出奇地滑几好味热辣辣适合冻天气暖身!试咗咖喱炒蟹、奶油虾( not sure the name)仲有一个咸蛋味嘅炸鱿鱼 ⋯ 全部都几香特别系D汁做得几出色、仲有一个鲍鱼生菜有三小只鲍鱼仔可以𡁻下好似过年咁。⬇️刺身正常而放题比较少有嘅松叶蟹脚今次都偏咸、幼身𠮶啲好难食到肉,粗少少

等最耐嘅牛舌

花胶鸡锅
好似系奶油虾

⬇️
刺身正常而放题比较少有嘅松叶蟹脚今次都偏咸、幼身𠮶啲好难食到肉,粗少少𠮶啲又剪太短旧肉一啖就冇咗。中途出现番嘅海胆亦好一般、相反寿司同埋军舰比较好味但食太多会好快饱因为太多饭类。
鱼生刺身
寿司类

⬇️
同埋啲沙律都细细碗全部几啖都食晒我觉得几好、QR落单都有一啲蜜瓜雪条或者黑牛雪条等等 ⋯ 职员会俾你一张纸可以拣每人一杯大牌子雪糕、最后拣咗哈根达斯柠檬雪糕几清新!
唔同款嘅沙律

⬇️
今次午市放题食得冇晚市咁赶、职员嘅态度都良好 ⋯ 收银迟咗拎张单过嚟都有讲声唔好意思。而且超好奇超级多人食午市定食、问咗佢哋攞张 Menu 睇睇 ⋯ 1:30之后入座食定食仲50% OFF但系加一计原价,唔怪之得超级多人食睇落有啲刺身寿司大大份、佢哋个水果有西瓜睇到我都想食!
1918 浏览
2020-12-09
$272.5 (午餐)
等最耐嘅牛舌
好似系奶油虾