2019-10-26 36 浏览
🔹黑糖珍珠鮮奶2.0 ($33)🔹冬瓜檸檬($22)..見到佢分1.0/2.0/3.0好鬼複雜咁,搞乜飲個珍奶都分幾代,原來每升一級鮮奶比例就多30%!🥤一拎上手漸層好靚豬豬,個底仲係熱!一啖啜落去,冰凍嘅鮮奶味混和熱辣辣嘅黑糖珍珠,冰火交融好正啊!🔥❄️黑糖味超香醇、平滑得來唔撻喉,每一吓咬珍珠條脷都𡁻到黑糖香氣!er係濃到如果麻麻黑糖嘅人千祈唔好嗌😂.珍珠幾好咬,適合就訓著同壓力大時飲🤪用嘅係明治牛奶,但我又覺得奶味唔算好出,不過又勝在佢奶味唔會搶咗黑糖風頭,(飲過奶精黑糖珍奶就知,全甜真係好反胃)成件事唔會過甜我幾like!😋..冬瓜檸檬就....係冬瓜檸檬囉,甜度無得較㗎,但同樣都係飲完唔會起痰,又幾fresh!懶健康飲吓啦!🍋🍋
🔹黑糖珍珠鮮奶2.0 ($33)
🔹冬瓜檸檬($22)