首先講講環境,基本上舖頭裝修好簡單🤣🤣簡單到好似咩都無,好奇怪😌店舖其實唔細,不過唔知點解後面封左,如果之後比啲心思去設計下去粉飾下,我諗會更吸引食客,另外有小小既企位😌😌另一個好笑位係個靚仔職員完全唔知做緊優惠🧐🧐呢方面需要加強溝通啵🧐雖然係咁,佢都keep住有禮貌同好笑容👍🏻最後佢都照做比我地,咁就叫左兩款三文魚,分別係芥末沙津及金沙😆😆店舖只要係一人主理,落單先開始沾粉炸,所以想食野就需要等啦😌😌等左十分鐘左右芥末沙津三文魚就拎得啦😋😋賣相已經令人流晒口水🤤基於要影相所以我地忍住口等埋份金沙三文魚先食😆十五分鐘左右啦,兩款都到齊,先講芥末沙津,個醬係佢地自己調既,本身三文魚魚油豐富,所以食多都會有油膩感易漏🤣不過佢地調既芥末醬都偏淡,所以叫做中和一下😅heavy感無咁勁!金沙三文魚賣相都好得,眼見咸蛋黃包圍整條三文魚,滿心歡喜咁既款😅之但係有啲啲失望,咸蛋味真係唔算勁,唔係好滿足到我😂😂😂點解落左咁多咸蛋,但陣味都咁淡呢!?🤣🤣😳😳😳其實佢地做緊十蚊一份三文魚真係超級抵!!而且個份量同正價份量係一樣,有成八九舊架😆所以好驚佢地會蝕囉😂😂😂留意返優惠只限尖沙咀店3pm-7pm☝🏻聽

聽講佢地三文魚係自家養既,如果係咁都幾有heart👍🏻👍🏻雖然味道唔係我預期咁,不過佢地啲魚質又真係幾好,炸左都唔乾仲幾juicy tim😆係抵讚既!而且十蚊一份,仲想點呀!?😂假設舖頭再花多啲心機去設計,再多啲口味選擇及加強宣傳,我相信會有回報既!!😌😌