2024-10-10 648 浏览
呢日同朋友嚟到北角呢間寵物友善嘅海邊Cafe食飯,餐廳嘅Menu好有心思,如果想帶埋毛孩過嚟,佢哋都有專屬嘅Menu👍🏻 而且寵物用膳區係分開,怕小動物嘅朋友都唔駛擔心。蛋黃忌廉汁慢煮雞胸長通粉呢個係餐廳推薦嘅菜式之一,長通粉非常掛汁,每一啖都食到蛋黃忌廉汁嘅香味🥰 面頭嘅雞胸好嫩滑,因為慢煮嘅關係,食落口仲幾Juicy🐥忌廉蟹肉帶子意大利飯呢個係個幾飽肚嘅選擇,如果想食得冇咁Heavy,餐廳有提供少飯嘅選項😮 意大利飯燴得夠腍,意大利米嘅口感帶點煙韌,配埋香煎帶子同埋面頭嘅蟹肉,味道都幾夾。是日餐湯餐湯係意式雜菜湯,入面嘅蔬菜都幾多🥕 味道帶點辛辣,都幾惹味。熱桂花蜜呢個係跟餐嘅免費餐飲,熱桂花蜜真係好養生,面頭仲有少少桂花碎🌼 嗌少甜就啱晒我啦。美式咖啡跟套餐可以用優惠價加配無酒精飲品,我就試咗呢度嘅美式咖啡,咖啡可以選擇Nutty定係fruity嘅咖啡豆,個人比較喜歡Nutty口味☕️呢度嘅環境真係好舒適,輕鬆咁度過一個寫意嘅下午😎

蛋黃忌廉汁慢煮雞胸長通粉

熱桂花蜜
熱桂花蜜

美式咖啡
美式咖啡

呢度嘅環境真係好舒適,輕鬆咁度過一個寫意嘅下午😎
2083 浏览
午餐