2009-09-16
平日要慶祝生日又想食海鮮﹐呢度我既不二之選~鋪面的確係太細﹐大檯可以話係得一張~ 每次都係坐角落大檯一坐低﹐waiter 好慇懃就過黎招呼~ 我地人多麻煩﹐要商討,waiter亦唔會幾秒個黎吹你一次~ 幾好~好終於齊人叫菜﹐個哥哥好nice 甘﹐我地叫得多得制(太貪心) 會提醒我地﹐幫我地改﹐有會有好介紹~ 唔係個d hard sell 逼你叫貴野既餐廳~ 我buy ~ 戲肉黎喇~ 胡椒蟹--- 極度推薦!!!!!!!!!!!! 食到吮手指呀~ 連我個唔鍾意食蟹既fd 都忍唔住食左~ 避風塘炒蟹 -- 無胡椒甘特別~但係都好好味~ d蟹又幾大隻﹐都係爭食item! 黃金蝦--就普通﹐d ‘黃金’ 做得唔係好好炒蜆 -- 味道一流~ 同埋好少係未熟唔開椒鹽鮮尤 -- 好惹味~ 正~蔥油雞-- 勁多蔥~有少少過鹹﹐要送飯炸豆付拼蝦丸-- 好好味!! 爭住食﹐可惜一人未必有一粒~ 豆腐真係外脆內軟~ 蝦丸好彈總括係水準之作~~當然唔係個d 最鮮味海鮮啦 ~料就係普通﹐但係廚藝就一流~ 同埋唔算貴﹐我地8個食到勁爆﹐重要請埋壽星﹐每人都唔洗2百~~服務好好﹐好好笑容﹐我地食蟹夾唔到個鉗﹐個哥哥
鋪面的確係太細﹐大檯可以話係得一張~ 每次都係坐角落大檯
戲肉黎喇~
黃金蝦--就普通﹐d ‘黃金’ 做得唔係好好
炒蜆 -- 味道一流~ 同埋好少係未熟唔開
椒鹽鮮尤 -- 好惹味~ 正~
蔥油雞-- 勁多蔥~有少少過鹹﹐要送飯
服務好好﹐好好笑容﹐我地食蟹夾唔到個鉗﹐個哥哥即刻自動幫我地整碎個鉗﹐好似食雞脾甘~ 好nice !!