餐厅: 柏景餐厅
优惠: 食饭都有得赚里数? 仲唔即刻订台?
条款及细则:
须受其他「亚洲万里通」条款及细则约束
餐厅: 柏景餐厅
资讯:

2020-05-11 9319 浏览
喱排全世界都唔开心好彩疫情都有啲退落嚟嘅迹象!一於约埋朋友去劲劲擦一夜放松吓先!尖沙咀皇家太平洋酒店嘅柏景餐厅系好地方,而家做紧55折为返唔使4嚿水就可以任食3个半钟,唯一条件系要喺官网比晒全费同埋只喺星期五至日、公众假期及其前夕才先有得食! 不过而家将自助餐变做剔纸仔任食,选择都好多架有前菜、刺身寿司、烧烤、热盘、面食点心同埋星洲美食。 而饮品就自助形式有罐装汽水、纸包装乌龙茶、生果水、苹果汁、橙汁和金银花雪梨茶。 热辣辣整罐汽水顺顺气先好爽呀!  一坐底就送嚟特选刺身拼盘入面有牡丹虾、北寄贝、帆立贝、油甘鱼和三文鱼,全部都立立令好新鲜咁样,我哋一致觉得牡丹虾就最正斗喇又大只又甜味十足! 仲有海鲜拼盘都系送架有波士顿龙虾半只、冻虾、蓝青口及鳕场蟹脚都系新鲜货唔错。 未完仲每人有一盅虫草花圆肉杞子炖猪腱汤,炖汤够料就好味食完冻嘢饮番碗好暖胃。 前菜有老婆大人推介嘅夏威夷三文鱼及黄鳍吞拿鱼沙律,另外仲有她至锺意食嘅巴马火腿,见佢食得鬼咁滋味真开心。 好鬼开心见佢有点心任食一连叫咗虾饺、烧卖和姜葱牛柏叶几款嚟食,估唔到又几掂喎好食到要返兜咗一次添! 中

热辣辣整罐汽水顺顺气先好爽呀!

中式嘅仲有喱个好好味嘅辣酒煮翡翠螺,煮到入晒味嘅翡翠螺辣辣哋又香香哋好鬼吸引,唔辣得嘅我都劲锺意食喱个螺。

仲有带子炒鲜奶、花胶头抽炒珍菌都系好味嘅推介,咪话唔通知大家唔食走寳关人忍事嘻嘻!

仲有喱个广东鲜虾云吞面又系几正喎!鲜虾云吞好弹牙面条又爽口,最重要系有韭黄成碗面有晒灵魂。

锺意食香口嘢嘅就咪错过烧烤嘢食喇!我哋叫咗老婆大人至爱嘅烧菠萝、新鲜嘅大虾串烧同埋美国肉眼串烧!

美国肉眼串即叫即烧又香又淋又有肉味而且烧得好嫩口高水准呀!

羊架一样烧得精彩羊味好香浓肉地又软滑啱晒食肉兽。

仲有喱个日式烧鹅肝饭团外表平平无其其实内藏玄机,焦香嘅饭团入面有件鹅肝你话唔好食至奇啦!

香口嘢仲点少得星洲美食!黄金脆鱼皮、星洲萝卜糕都系香口嘅好代表,真系好食到停唔到口架!

仲有白胡椒肉骨茶任食喱个星洲嘅肉骨茶系充满胡椒味的,饮完真系流晒汗好鬼刺激啊!

甜品就自己去柜道点叫入面放满唔同款式嘅甜品!有蛋糕、水晶饼、泡芙、奶冻、布甸同埋杂果好多得拣。

仲有热辣辣嘅即焗窝夫同老婆大人至like嘅Mövenpick雪糕食埋就真系够晒皮喇!真系好惊喜估唔到转咗形式後质数都高咗唔少抵赞呀!

柏景餐厅                                                                                                                                                                                                                                                                                                                地址:尖沙咀广东道33号皇家太平洋酒店园景翼2楼                                                                                                                                                                                                            电话号码:27382322
2020-04-29