平時比較少入寶琳,今次同男朋友去搵朋友玩,咁岩約左係呢頭,都一班朋友,就決定去食放題啦,反正晚市到到都差唔多價錢,咪搵間睇落唔錯既黎試下啦(當中有個朋友都好大食,岩晒,哈哈)。黎到漁屋,雖然d位就唔算好寬鬆,不過勝在野食款式夠多,而且叫幾件就俾幾件,都幾均真。一開波趁有胃口,當然要食下刺身先啦!種類都唔少,又有三文魚、赤貝、大蝦、吞拿魚同帶子等等,都幾鮮美,而且隻蝦都幾大隻,唔會有海水味同埋冷凍味個種,所以我都唔小心食多左好多件,哈哈……另外,我地女仔不嬲都中意叫返碟沙律做下頭盤架啦,試左兩款,都係覺得呢款蟹籽千島醬既最好食!另外,仲有個鐵板炒栗米都好好食,一早加左牛油,所以好夠味,我一食就食晒成份lu。仲有,我覺得佢壽司都幾好食,唔會話太多飯,然後料得少少個款,個人覺得份量正常,味道都唔錯既,就算係普通既腐皮都唔錯,當然蝦既太卷都幾有誠意,賣相都好ok。仲有炒蜆好入味,絕對可以再叫多份黎食……我男朋友超中意!哈哈~暫時黎計,我都幾滿意呢間店既食物,服務都ok。不過,佢地既甜品都幾加分。我唔算好中意食甜野,但係佢個movenpick既士多啤李雪糕真係好好食,酸酸地超開胃,完全滿足埋我第
暫時黎計,我都幾滿意呢間店既食物,服務都ok。不過,佢地既甜品都幾加分。我唔算好中意食甜野,但係佢個movenpick既士多啤李雪糕真係好好食,酸酸地超開胃,完全滿足埋我第二個胃,仲食埋我男友個份,因為佢呢個一人限叫一款嘛!下次都仲可以再黎食下~~~
2016-10-24