而家冇左网上订位后 星期日 5点就派晒飞🙄但大家拎完飞都未必食 😲好彩住得算近 系屋企睇住轮位system差唔多冇晒人 再行落黎拎重新开放嘅飞 半个钟就入得🤓✌️🍣今次重点介绍期间限定嘅野食明太子温泉蛋伴乌冬配珍宝鱿鱼呢个好有惊喜🤤本身麻麻地捞乌冬 但呢个个明太子微辣 捞埋个温泉蛋浆 真系perfect池!个乌冬有蛋浆好滑个珍宝鱿鱼就一般般啦 但$27好抵食🍣炙烧牛舌 $12呢个系第二个惊喜😲牛舌好厚好淋 系我钟意嘅 但如果大家系钟意平时烧肉𠮶种口感 咁就可以麻麻🍣白鸟贝 $12呢个比较麻麻 要用少少牙力 同埋冇咩鲜味🍣竹笋茶碗蒸 $19其实同佢本来个茶碗蒸差唔多 多左竹笋 但个竹笋爽脆系好食 同埋寿司郎个茶碗蒸不嬲好食又多料 有大粒帆立贝系入面 必食🍣其他就系每次都会点嘅帆立贝,飞鱼子(卜卜卜卜卜),火炙罗勒三文鱼,中拖罗等 🤤谂起又想食味道:环境:服务:性价比:回头率:

🍣今次重点介绍期间限定嘅野食

明太子温泉蛋伴乌冬配珍宝鱿鱼