點解黎?由於我個日好想食蛋,就係openrice搵到18grams,個個都話好食,咪捉埋男朋友黎試下囉!食咗乜?EGG BENEDICT好食呀,我係第一次食egg benedit, 對於我黎講係好有新鮮感。而且佢既蛋一定唔係個d放係雪柜好耐既蛋,從佢滑溜既質感可以食得出。但蛋香味就唔係好夠!最鐘意佢中間有菠菜,又唔會太油。因為我減肥計劃進行中,1) 去食之前,睇定egg benedit既煮法,知道佢係水煮蛋,唔會落油煮,安全,可食用。^^2) 汁另上,咁樣可以減低熱量吸收,因此,我只係食咗少少汁,我個人認為個汁一般,冇汁都ok,因為食材夠新鮮。而呢個egg benedit份量啱啱好,係一個正常成年人一餐既份量AUSSIE BREAKFAST男友叫既AUSSIE BREAKFAST, 佢話一般。腸既香味係成個DISH最突出,可以一試~但對於女仔黎講份量太多,又煎又炸,太油唔啱我呢個減肥人士,我只係試咗一啖腸,係唔錯~GREEN APPLE 好飲,又一新鮮食材之作,有蘋果渣食,好香蘋果味,減肥既我都飲得,因為冇加糖,讚呀~服務得唔得?半自助式,冇乜服務可言。環境掂唔掂?唔錯~ 光線柔和,夠
點解黎?

食咗乜?
Aussie Breakfast
EGG BENEDICT
但蛋香味就唔係好夠!
最鐘意佢中間有菠菜,又唔會太油。

因為我減肥計劃進行中,

Egg Benedict
AUSSIE BREAKFAST
男友叫既AUSSIE BREAKFAST, 佢話一般。
腸既香味係成個DISH最突出,可以一試~

GREEN APPLE

服務得唔得?
半自助式,冇乜服務可言。

環境掂唔掂?
唔錯~ 光線柔和,夠簡潔,但冷氣大咗啲

總括

會再黎幫襯。
因為半自助式,我認為價錢可以平啲。
2011-09-06
Egg Benedict