2020-03-02
#鰂魚涌sis顧名思義餐廳係以露營為主題 由佈置同到食物都加入左露營嘅元素 裝修有格調而不失氣派 落地玻璃增加空間感 當晚人流都算多 建議如果想去嘅記得book位🤪#首先order左Campsite Gin Tonic $68(Happy hour) 店員話個gin係用提子乾浸過 飲落有提子香 微微甜 易入口#試左一款小吃 火焰北美大肉蟹 $128 原來佢係用小火爐放着一個蟹殼 入邊釀咗蟹肉同鹹蛋 用海膽味增醬調左味道 比較重口味 夾多士食開胃好吃 #和牛扒,和牛骨髓 $335 賣相特別比較少見有骨髓食 和牛簡單調味煎得半生熟帶粉紅色 肉味重 有多士可以點骨髓同乳酪醬一齊食 味道又幾夾幾新奇#是日鮮魚。烤捲心菜 $185當日係鱸魚 肉質實淨而不會太老 沒有半點腥味 伴碟嘅檸檬香草汁提升咗魚既鮮味 幾夾#最後當然要食佢哋嘅招牌甜品Campfire S’mores $85 棉花糖係小火上面加熱 再點上濃郁朱古力醬 夾餅食 好有camping 既感覺 有趣嘅一個環節 -CAMPSITE (鰂魚涌)鰂魚涌英皇道728號K11 ATELIER地下G05號舖
試左一款小吃 火焰北美大肉蟹 $128
和牛扒,和牛骨髓 $335
是日鮮魚。烤捲心菜 $185
最後當然要食佢哋嘅招牌甜品
CAMPSITE (鰂魚涌)
鰂魚涌英皇道728號K11 ATELIER地下G05號舖