2021-04-01 23 浏览
出开去旺角花墟买花, 经过呢间叫coffee talks 既餐厅, 环境唔错感觉又几文青, 坐底食下午餐,人唔多可能岩岩完左午市, 落地大玻璃望出街外人来人往, 店内就静静地好舒服, 叫左个巴马火腿黑松露忌廉汁意大利饭, 啲饭煮得岩岩好, 软硬度适中, 食落去黑松露味亦好足, 重点系块parma ham 好大块, 唔似得一般餐厅比块parma ham 细到唔知点形容, 碟边再加小小黑松露酱, 提升味道既层次. 不过碟饭都好大碟, 食到有小小饱. 另外叫左杯柑桔柠蜜, 味道不过不失, 下次再来买花时可以再来呢度, 始终旺角区无咩做得出色既西餐或者咖啡店, 不本想加个cream brulee, 不过太饱啦, 留返个藉口下次再来. 最后买左包外卖滴流咖啡返屋企试下
巴马火腿黑松露忌廉汁意大利饭

不本想加个cream brulee
叫餐或主菜可以加配野食
, 不过太饱啦, 留返个藉口下次再来.
最后买左包外卖滴流咖啡返屋企试下
有滴流咖啡外卖