2019-05-30 1857 浏览
今日去左尼间位于太子既好烧式串烧专门店。入面好光猛,坐位宽阔。同老公放工食番几串串烧啤啤佢。店长好nice,一入黎就同我地打招呼同好主动甘推荐食物比我地。店主推荐左三样食物比我地:烧豆腐,烧茄子🍆切片,墨西哥饼芝士鸡肉。烧豆腐真心好味。烧出黎系豆腐外皮皮脆内软。仲有佢既烧酱汁好入味。浸晒入豆腐入面。一咬落去浓浓既酱汁同豆腐汁浸入口腔。好惹味呀!烧茄子烧得好入味。但本人都系钟意整条茄子!墨西哥饼芝士鸡肉尼个真系推荐!墨西哥饼脆卜卜的。入面有浓浓的芝士同分量十足既鸡肉。十分好味!!估唔到串烧店入面都搞搞新意思!另外,我们都叫左鸡软骨,烧翠玉瓜,羊肉串,牛肉串,猪肉串,鸡中翼,鸭舌同盐烧白鳝。普通的唔多讲啦。讲d值得推荐的比大家。首先,盐烧白鳝真心推荐呀!!好好味。一上台个店主同职员都叫我地食左串白鳝先。要趁热食。一咬落去,白鳝既皮脆肉嫩。肉质入面既脂肪溶系口中。人间美食呀!❤️❤️仲有烧翠玉瓜都好好食。系我暂时食到烧得最好食既一间。翠玉瓜有厚度,咬落去淡淡肉,仲有翠玉瓜的汁浸出黎。绝不干巴巴的。仲有鸡软骨,尼到既鸡软骨真系一支支鸡软骨,绝对唔系一粒粒个只。好有咬口。推荐呀!!
烧茄子烧得好入味。但本人都系钟意整条茄子!
普通的唔多讲啦。讲d值得推荐的比大家。
鸡软骨
盐烧白鳝