2017-12-02
今日去行山前嘆返個豐富早餐先,食開快餐早餐多,今次轉下,逢星期日香港地都係超級多人,今日星期六就好好多,加上時間尚早,唔洗等添,正!同幾個Friend去,一人一個餐,我自己就食咗個新嘢,"牛尾湯班尼粉,茄汁豆扒蕃茄,日本農場烚蛋就轉咗做反蛋,香脆豬仔包,加多杯凍奶茶",只係講個餐已經咁長,就知道有幾豐富啦!講到味道又真係好得,牛尾湯好香濃,唔味精唔會好鹹,啱啱好,又多湯料,通粉淋嘅程度啱啱好,真係掂。反而係個脆豬就唔係好脆,口感韌咗D,有D唔係預期,整體都OK啦!我老婆就穩陣喇,永遠第一次試新舖頭早餐,都係嗰隻,"仿鮑魚火腿絲通粉,日本農場炒滑蛋,牛油厚多士,熱華田",佢話咁先食到好唔好味,不過佢次次都話通粉好味㗎啦,唉...,不過佢比咗半塊厚多士比我,噢... 甜的,感覺怪怪的,本人就麻麻地Like,不過D朋友就話幾好喎!