2020-05-12 1551 浏览
环境:👣👣食物:😋态度:😡卫生:😫性价比:👍真系凭实力告急! !值得一赞,烧鸡同绿豆沙好ok😍环境:我明白开咗好耐,望落唔新系OK的,但我一坐低就系咁比野咬,好痛苦⋯⋯食物:绿豆沙已经系好好食,其他嘅就唔太啱我食啰⋯⋯朋友话凤爪闻落去有d酸,唔知系咪坏左;叫檬粉黎米粉⋯⋯菜苗虾饺包到同我包嘅一样,足料爆馅,真系爆出嚟😃态度:我自问已经唔该前唔该后,点解大部分店员都要西我面,然后经过亲我个位都撞到我张櫈,个位唔够阔,我已经再缩入咗,其实可以拉开格离枱无人坐个张櫈,而唔系不停撞我张櫈?我唔知究竟咩色衫先有资格收我张order纸,行过唔理我理解,但行过嚟唔出声望住我张枱,然后我递比你问系咪可以比你嘅时候,唔系劲西咁同我讲:「放系枱面啦!」,然后好型咁单手签张纸,再拎走。依家我问你拎钱?要你签Cheque比我?卫生:全程望住煎炸位个姐姐好落力,乜都落手做,连炸完嘅云呑,煎完嘅尖椒萝卜糕都用手拎上碟😃😃餐具嘅卫生就更加唔洗讲啦,有迹有油都正常嘅~
环境:👣👣
食物:😋
态度:😡
卫生:😫
性价比:👍

真系凭实力告急! !

值得一赞,烧鸡同绿豆沙好ok😍

餐具嘅卫生就更加唔洗讲啦,有迹有油都正常嘅~
绿豆沙,姜汁年糕
凤爪,金钱肚