餐厅: 美味厨
优惠: 食饭可赚里和用里?快点订座吧!
条款及细则:
须受其他「亚洲万里通」条款及细则约束
2020-05-22 3961 浏览
我觉得呢个餐厅绝对系改错名😂😂佢个名系似茶餐厅 但系其实佢系一间楼上食小菜嘅舖头 而且个环境都几靓 坐得几阔落😎我哋都系经过见到佢午市有七折 先同同事一齐试吓点知都几惊喜 都唔错🤤·鱼香茄子煲 $98佢午市系所有小菜都会跟汤 白饭同埋甜品 都几丰富 个汤系真系饮得出系老火汤 冇乜味精超级真材实料 而且佢入边旧肉虽然细细旧但系都唔几好味😋佢个鱼香茄子煲 我就觉得调味系香既 茄子个质感都做得几好 不过个调味就好似稍为单调左少少🍆之後我哋嗰日个糖水系红豆沙 做得超级出色 就算我食到超饱 我都食咗大半碗🤣佢系煲得好淋 而且超多红豆 超绵🤤🤤·#rbyeat#rby港式 #rby中菜#rby湾仔·📍湾仔湾仔道165至171号乐基中心5楼
鱼香茄子煲 $98
鱼香茄子煲