2021-07-14 184 浏览
估唔到乐富都有间几好气氛同格调嘅餐厅平日夜晚黎人唔多,坐得又舒服但职员质素就有啲参差我地由地下入去,同floor staff讲我地book左枱,佢呆左问我地book左几点我地答完佢几点,佢问返我地而家几多点又冇指示我地要去边个职员好似唔知应该要点做我地仲不知所措究竟安排我地坐边,最后我地观望左一阵再问返个staff系咪上楼上,佢先答系完全唔知楼下个staff想点上到楼上嘅职员就正常啲比较热情有礼貌但当佢地问我地想要咩水嘅时候,冇讲明唔同水会加钱,我地系叫左spakling water,到埋单先知要比多几十蚊有点不悦2个人叫左3样野食蒜蓉焗田螺:个蒜蓉味唔劲,唔会食完臭亲隔离哈哈个薯蓉整得几好食几creamy呢个食香味俱全明太子意粉:忘记了价钱,但意外的份量太少了明太子味好出,又唔系太辣太咸,可惜2个人share完唔多够呢个意粉好推荐系可以encore嘅如果份量同价钱可以再调整下更好唔系好够饱嘅情况下,我地叫左巴马火腿火箭菜薄饼呢个pizza同个意粉份量有好明显嘅对比但呢个pizza虽然大份,价钱偏贵而且唔好食一来是厚批,每一口都好似食紧面包咁二来焗太㶶了,食到好多炭屎嘅味道成个味盖左原
估唔到乐富都有间几好气氛同格调嘅餐厅
平日夜晚黎人唔多,坐得又舒服
但职员质素就有啲参差
我地答完佢几点,佢问返我地而家几多点
又冇指示我地要去边
个职员好似唔知应该要点做
完全唔知楼下个staff想点

上到楼上嘅职员就正常啲比较热情有礼貌

2个人叫左3样野食
蒜蓉焗田螺:个蒜蓉味唔劲,唔会食完臭亲隔离哈哈
个薯蓉整得几好食几creamy
呢个食香味俱全
蒜蓉焗田螺

明太子意粉:忘记了价钱,但意外的份量太少了
明太子味好出,又唔系太辣太咸,可惜2个人share完唔多够
呢个意粉好推荐系可以encore嘅
如果份量同价钱可以再调整下更好
明太子意粉

唔系好够饱嘅情况下,我地叫左巴马火腿火箭菜薄饼
呢个pizza同个意粉份量有好明显嘅对比
但呢个pizza虽然大份,价钱偏贵而且唔好食
一来是厚批,每一口都好似食紧面包咁
二来焗太㶶了,食到好多炭屎嘅味道
成个味盖左原本pizza嘅味道
食到最后只知道自己食紧旧面粉
巴马火腿火箭菜薄饼

虽然个pizza唔好食,但唔想浪费嘅情况下最后都慢慢食哂,成餐饭系好饱嘅
总体黎讲,呢间餐厅唔算太贵,环境气氛都好好,有机会会再黎,同朋友系度吹下水坐得又舒服
但下次会认真做下功课边d菜式好食同有冇伏
2021-07-04