餐厅: 良記餐廳(老鳳冰室)
资讯:

2020-01-04 825 浏览
👣老凤冰室深水埗基隆街216号 晨早流流到深水埗返工,唔食好d对唔住自己,呢间冰室讲中我心中个句:星期六返工,老凤架嘛?!!!欧陆早餐 $48 🤩超级推介🤩🔸黑松露炒蛋一上枱已经好香黑松露味,佢完全唔吝啬,劲足黑松露酱,每一啖食落口都好香好正!炒蛋又劲滑!超高水准!👍🔸咸蛋牛油多士普普通通一块多士,揸左咸蛋牛油香劲多!佢同普通牛油唔多,佢多左一份超香咸香味!👍🔸早餐肠我好怕早餐食超咸肠,呢到佢用台湾肠,咸咸甜甜,好钟意佢就算系条肠都真系有设计过👍🔸肉酱焗薯泥薯泥打得好蓉,配埋肉酱好夹,不错吃👍呢到装修都好有特色,有旧香港既味道,入到黎你会觉得去左呢一个时空,略嫌呢到座位较窄,不过都可能系配合旧香港既感觉😂食物好味道:9/10环境舒适度:7/10整体值回头率:9/10好想下次黎试下佢个中菜,唔知系咪都同样好食呢😋

👣老凤冰室
深水埗基隆街216号

欧陆早餐 $48 🤩超级推介🤩
🔸黑松露炒蛋

🔸咸蛋牛油多士

🔸早餐肠

🔸肉酱焗薯泥
薯泥打得好蓉,配埋肉酱好夹,不错吃👍

食物好味道:9/10
环境舒适度:7/10
整体值回头率:9/10
好想下次黎试下佢个中菜,唔知系咪都同样好食呢😋