🍱🍩🥢冬甩雪糕 x 日本锅料理▫️QR code落单🆗樱花虾明太子蒸饭 -$95呢个蒸饭用蒸笼上,但吾系太热,明太子味唔浓,但都见到有好多樱花虾及饭素。比起明太子乌冬相对失色。☑️明太子乌冬锅 -$109呢个几好食,热辣辣,好多明太子忌廉,上面仲有饭素增添风味,而乌冬亦都弹牙,同时好挂汁,好creamy, 淡淡都有明太子味,好味到停唔到口。🆗蜜糖芥末鸡/ 柚子难炸鸡一份有3-4粒,主要系个酱唔同,呢两款都唔使加钱。炸鸡感觉唔系新鲜炸,因为都唔系好热,不过都仲算脆,个酱嘅调味虽然几好,但系应该冇同炸鸡一齐炒过而系就咁淋喺面,所以吾太入味。☑️冲绳海盐焦糖冬甩雪糕(免费)个甜品反而有惊喜,首先有可以焦糖酱喺下面,再放上冬甩同埋雪糕,冬甩本身系暖嘅,同雪糕一齐食有冰火交融嘅感觉,个冬甩好软糯,本身唔会好甜,所以配焦糖酱食刚好。雪糕系云呢拿味,捞焦糖酱亦都好夹,三样一齐食最好味😋☑️无糖冻乌龙茶味道正常,有冰的,但几浓日式乌龙茶味☑️黑糖柠檬酱油鲭鱼 -$28呢个吾错,个黑糖柠檬酱油几好味,鲭鱼皮都煎得脆,整体嚟讲几夹。
🍱🍩🥢

☑️明太子乌冬锅 -$109
明太子乌冬锅

🆗蜜糖芥末鸡/ 柚子难
柚子鸡

☑️冲绳海盐焦糖冬甩雪糕(免费)
冲绳海盐焦糖冬甩雪糕

☑️无糖冻乌龙茶
味道正常,有冰的,但几浓日式乌龙茶味

☑️黑糖柠檬酱油鲭鱼 -$28
黑糖柠檬酱油鲭鱼