已經是多次回訪了,不要錯過位於淘大花園的supernormal,一定要點招牌菜式的德國豬手,配上手工啤,如果你是肉類愛好者,一定要試吓呢度嘅豬手另外我都好鍾意食呢個嘅意粉,信我好食! 有時間中中午都會過嚟食啲意粉 覺得超滿足-柚子蜜啤浸脆皮德國鹹豬手$178 原價$228 (每日限量20隻)餐廳用自家釀製柚子啤酒浸足8個鐘,好有誠意,已經切好咗好細心,咬下去完全不用費勁,搭配的德國酸椰菜非常地道,泰式秘製汁醬汁酸酸甜甜好開胃,份量很大,二至三人分享完全沒有問題蒜片紅椒藍蟹肉扁意粉 $128上次食過呢度嘅意粉都好滿意,今次試吓呢款用上藍蟹肉和紅椒仲食到少少蒜片,意粉炒得幾香口好惹味,份量是平時西餐廳的1.5倍以上,幾欣賞呢度用上呢款碟,食到尾都仲唔會凍-另外用試咗鵝肝意大利飯勁大片鵝肝真係好幸福意大利飯醬汁幾濃厚鍾意佢軟硬適中,味道都唔錯_____________________SuperNormal(淘大商場)(九龍灣)九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下G196-199號舖———————————————#hkfood #hkfoods #hkfoodstagram #hkfoodsh
柚子蜜啤浸脆皮德國鹹豬手

$178 原價$228 (每日限量20隻)

蒜片紅椒藍蟹肉扁意粉 $128

另外用試咗鵝肝意大利飯
勁大片鵝肝真係好幸福
意大利飯醬汁幾濃厚
鍾意佢軟硬適中,味道都唔錯

_____________________
SuperNormal(淘大商場)
(九龍灣)

九龍灣牛頭角道77號淘大商場2期地下G196-199號舖
———————————————

#hkfood #hkfoods #hkfoodstagram #hkfoodshare
#hkfoodlover #hkfoodie #hkfoodieblogger #hkfoodies
#hongkong #hongkongfood #香港#香港美食#吃貨
#九龍灣美食推薦 #淘大商場#德國豬手 #supernormal