招聘中
薪金面议
3天前
$70-$85
时薪
更多好工 (8)
2016-08-11 561 浏览
今日放假无咩野做,于是就同老公去左将军澳睇戏,顺便就去之前我食过觉得好食既个间cafe食饭去庆祝我地既相识记念日 去到后唔使等好耐就有位,真系太好 老公坐低后就叫左杯绿茶latte,单系个样就几得吓,饮落就有好香浓既绿茶香,口感亦好滑,真心可再饮多杯 之后就有老公最爱食既英式全日早餐,滑蛋仍旧做得出色,香软嫩弹,口感QQ,蘑菇也是很鲜味,而鸡肉肠亦香味十足,圈圈包也是微暖,夹在一起食尤是满足,真的很赞喔 再来又是老公话要食既火腿薄饼,讲真初初无咩期望,甚至乎更系想阻止老公叫,不过见佢又好似好想食咁,于是就又佢叫喇~点知又系又惊喜,个薄饼好香脆,火腿咸香扑鼻,加上清香的罗勒菜下,层次丰足,啖啖脆香十足,很是美味 最后就当然要食埋甜品先满足喇!于是我就点左个蓝莓芝士蛋糕,单系个样都几靓,食落就好清香,唔会腻,而饼底都好香脆,虽然系细件左少少,不过已经好满足到我 呢间餐厅真系好舒服,食物的decoration又有餐厅的风格,老公就尤为喜欢餐厅中央放置的长木枱,有大自然气息,食物方面又色香味俱全,再有时间定会再次食过~~
去到后唔使等好耐就有位,真系太好

2016-07-31
等候时间
10 分钟 (堂食)
用餐时段
庆祝纪念