2023-05-28 77 浏览
😎再次黎呢間Relish Cafe ,上次覺得好好食,所以念念不忘,今次同男朋友再黎食🤩,環境舒適,清新簡約,食物質素keep住有🤗🤭!以下係詳細食評:.▫️ 【蒲燒鰻魚野菌意大利飯】$168⭐️⭐️強烈推介⭐️⭐️set餐包餐湯或沙律,佢地既南瓜湯真係必飲呀!配埋脆口蒜蓉真係好好食~而呢一款菜式味道相當驚喜,平時好少食到蒲燒鰻魚既意大利飯,感覺好得意!雖然味道稍為甜一點,但整體都好好食,意大利飯有咬口,唔會太淋,同時都索晒蒲燒醬汁既味道,鰻魚份量夠大,賣相都好討好!推介!🥰.▫️ 【西京燒比目魚柳伴炒野菜•七味醬烤茄子】$178西京燒比目魚柳勝在份量夠多夠大件,配上大量蔬菜,岩晒女士要瘦身食呀!一定夠飽!西京燒比目魚柳比較清淡,沒有太多調味,相對健康,鍾意清淡口味既人都係一個唔錯既選擇!😍.▫️ 【唐揚魷魚】$58⭐️⭐️強烈推介⭐️⭐️雖然只係$58,但份量同賣相都有驚喜,魷魚唔會炸到太老太un,仲好嫩口,仲配埋沙律菜,性價比高呀!

▫️ 【蒲燒鰻魚野菌意大利飯】$168

▫️ 【西京燒比目魚柳伴炒野菜•七味醬烤茄子】$178