2010-03-11
今日(11-3-2010 Thur)見完工搵朋友食lunch,女友人V有時間,就去搵佢啦,唔知食咩好,佢就話板前,好吖.1:20pm左右到o黎,仍然多人,我o地坐bar枱,見迴轉帶上轉o黎轉去o既都係o個幾樣,咁剔紙啦,要o左:1. 加州卷一o黎到我就即刻食,嘩!完全冰凍o架,係o岩o岩o係雪櫃即刻拎出o黎,就咁樣,我就只食到冰凍o既感覺,真係唔掂.2. 抺茶鹽帶子壽司有一撮仔o既抺茶鹽被客人,我蘸o左啲,但食唔出味道.3. 三文魚壽司兩件三文魚薄切,好一般啦.4. 芝味鰻魚壽司唔係落好多芝士o係面,就連食都食唔出芝士味,普通.5. 南瓜天婦羅一碟約5件細細件o既,蛋漿薄如無物,食落,南瓜味道好濃同好甜,食o左兩件竟然有漏o既感覺,掂.一直都諗唔到食咩,o係o度傾偈時,男友call我話食飯,我答o係呢邊,佢就過o黎,我o地諗住轉三人位,但bar枱full晒,請我o地轉order枱,我o地冇問題,不過話要埋o左bar枱o既單先.啊,都冇問題啊,但男友竟然提議索性轉場食.冇留意幾錢,因為係V畀,男友話好似畀o左$100.00

1. 加州卷

2. 抺茶鹽帶子壽司
有一撮仔o既抺茶鹽被客人,我蘸o左啲,但食唔出味道.

3. 三文魚壽司兩件
三文魚薄切,好一般啦.

4. 芝味鰻魚壽司
唔係落好多芝士o係面,就連食都食唔出芝士味,普通.

5. 南瓜天婦羅

冇留意幾錢,因為係V畀,男友話好似畀o左$100.00
$50.00 (午餐)