喺觀塘返工、生活嘅我其實一直都聽講過NUTMAD,但竟然冇食過舊舖!佢搬咗嚟新鋪之後一直都想食,但成日就唔到機會,因為佢中午時間冇得book位,終於就到星期六日可以去食喇!宮保雞丁辣椒意大利卷粉出色!自己個人幾鍾意宮保雞丁嗰種辣味,好惹味,會追住一啖一啖,同埋佢個意大利卷粉好彈牙,整體來講都好好食!烤咖喱雞胸芒果蛋黃醬有對比有傷害,坦白講舊雞胸真係好「鞋」,完全唔OK!雞胸本身已經係一個脂肪少嘅地方,容易「鞋」,而用烤呢個煮法其實係好危險,同埋佢個咖喱味唔算好食,價錢仲要$188好失望!提拉米蘇法式多士但去到食呢個甜品,又將我谷底嘅心拉返上嚟!超!好!食!超!邪!惡!首先講佢個法式多士滿滿蛋汁,啖啖都咁軟綿綿,在加埋提拉米蘇個啲Cream,真心好黐線!
烤咖喱雞胸芒果蛋黃醬
烤咖喱雞胸芒果蛋黃醬