餐厅: 心粥館 (天澤商場)
资讯:

2022-03-19 563 浏览
叫左成2百蚊外卖,有粥有牛肉面等。第1. 啲粥用料唔太新鲜, 皮蛋同猪润有阵怪味。第2. 牛肉面一打开好大阵碱水味,啲葱不但唔觉香,第一感觉仲有啲难闻... (但亦顶硬上食左但可能因我有左关系,食完2个字后即去呕返晒出黎,家人话应该系太劲碱水㖞😂)另外仲有加左净肠粉同XO酱炒面,依2样重味多酱既野算系正常一啲。而以上既份量亦比其他食店较小(不过小都好既,起码可以令我浪费少啲野食)总括黎讲,冇下次!(其实本身见佢有分店同埋之前啲平价都算正面所以一试,点知咁伏😭)
叫左成2百蚊外卖,有粥有牛肉面等。

第1. 啲粥用料唔太新鲜, 皮蛋同猪润有阵怪味。

(但亦顶硬上食左

总括黎讲,冇下次!
2022-03-19
外卖送餐