朋友生日话想食burger,于是就拣左呢间评价唔错既 burger 店小试。本身睇相见间铺唔系好大, 所以今日中午一早就过黎lu。环境果然好细, 枱都系得10张8张, 全部清一式bar 櫈,枱同枱之间都几窄, 生得瘦想"汲"入去都有D难度🙈我地叫左一个cheese burger 同 chicken burger~卖相好吸引~~~~好新鲜同colorful🤤🤤🤤!!!🍔chicken burger(88): 🍔  佢个包搽完牛油再去焗~真系好香牛油味, 非常松软👍佢个鸡好厚啖啖肉唔会干身, 最正系个鸡皮薄得黎劲脆劲香口😚😚😚!!!入边仲有蕃茄, 洋葱,生菜,酸瓜, 同埋个沙律酱系超级多~~~个包对我黎讲都真系几大个, 食左一半都饱左~~食得太慢~~所以个包好快比D 汁搞到淋晒~**所以一定要衬热辣辣快D食晒佢✨cranberry juice ($38): 味道正常, 钟意佢识自动少冰😜 ✨蒜香鸡翼($58): 呢个完全唔觉有蒜香味~~~反而系面头沾满泰式酸辣酱 (M仔果种)味道系唔错, 个鸡几嫩几好食~~外皮焗到微微脆感觉唔会太热气~🍔其实本身对burger 唔系好讲究,好少食到咁贵~不
本身睇相见间铺唔系好大, 所以今日中午一早就过黎lu。
卖相好吸引~~~~好新鲜同colorful🤤🤤🤤!!!
**所以一定要衬热辣辣快D食晒佢
chicken burger
🍔其实本身对burger 唔系好讲究,好少食到咁贵~不过一分钱一分货完来又真系好食d😳间中试下都ok
chicken burger