2014-10-23 2396 浏览
因为知道今日会比较夜食饭,朋友提议食呢间日本野,因为有coupon的话9:30pm后入座每$250就减$100,感觉上都算几抵,所以就决定食佢啦。左约9点去到未够钟入座就系门口等左阵,门口既staff都算有礼貌,问我地系咪有coupon,又请我地等一阵咁。有位入到去,见到d staff都系咁做做做,杯茶未饮过已经帮我地fill茶,其实服务态度唔错,又未遇到一d会黑面既staff。好啦讲番食物方面,有必叫既三文鱼刺身、花之恋同芒果花之恋(因为太肚饿未有影相 )。三文鱼刺身同花之恋keep住都系冻既,肥美,唔错!而芒果花之恋,配搭唔错,芒果唔会酸,可以一试。仲有牛油炒杂菇,份量几多,有牛油味,唔似其他放题铺是但炒完但冇味既好。最后last order叫左呢个哥斯拉卷,佢外层系似小小酥咁既口感,食落几特别几得意。系门口等个阵睇menu,见到价钱都比较贵,但用左coupon之后,两个人食total都系3百几蚊,仲食到好饱,质素比放提高,价钱几抵。

哥斯拉卷

2014-10-23
等候时间
25 分钟 (堂食)
$170 (宵夜)
用餐优惠
优惠券
  • 哥斯拉卷,三文鱼刺身